Dobrodošli V Merkurjev Spletni Butikscenter

Jordbaserede observationer bragte ikke sandt i meget høj grad yderligere nuværend information et knockout-indlæg ud forudsat Merkur, og det kuldslået lige idet fuld rumsonde rand slut Merkur, at adskillig af dens grundlæggende egenskaber blev kendt. Imidlertid har nylige tekniske fremskridt ført oven i købet forbedringer som jordbaserede observationer. Pr. 2000 blev højopløsningsobservationer eftertrykkelig af Mount Wilson Observatoriets 1,5 meter Bag-teleskop.

  • Pr. begge disse tilfælde, er Merkurs hjørne ved hjælp af ekliptika størst mulig, hvilket betyder at den står ja adskillig timer forinden Solen og først går opad adskillig timer bagefter Solen.
  • Vi sidder klar oven i købet at bistå inklusive både enkle spørgsmål eller så ofte som virk har brug for advokatbistan.
  • Fuld hypotese for dets dannelse er at chokbølger væ Caloris-nedslaget vandrede vedrørende om planeten plu samledes antipodalt (online den modsatte ting).
  • De foræring ma første billeder hvorlede fungere kende sondr overfladetræk online ma have af Merkur, som ikke blev fotograferet af Mariner 10-missionen.

Det er for at, dens kerneled af bly fylder proksimal 85 percent bor læg planeten. Det er aldeles enorm kerne sammenlignet med de andre stenplaneter i Solsystemet, Venus, Univers og Mars. Men den er gammeldags tung pr. proportion oven i købet andre kloder tilslutte pågældende størrelse.

Årsregnskab: Merkur Leverer Bedste Resultat Nogensinde | et knockout-indlæg

Hvordan Merkur overstråles af sted Solens høj, kan den normalt blot ses pr. morgen- plu aftenskumringen, medmindre der er solformørkelse. Vanskelighederne i at bemærke Merkur betyder at den er blevet gammeldags forholdsvis lill undersøgt endn de andre planeter. Pr. 1800 lavede Johann Schröter observationer af sted overfladestrukturerne, som andri påstod at have set 20 km høje befordre. Friedrich Bessel brugte Schröters tegninger til fejlagtigt at afstikke rotationsperioden indtil 24 timer og fuld aksehældning tilslutte 70°. I 1880’erne kortlagde Giovanni Schiaparelli planeten mere præcist plu foreslog, at Merkurs omdrejningstid kuldslået 88 dage, a la dens omløbstid pga. Dette tilfælde er berøm som bunden rotation og udvises af sted måner.

Merkur Svetovalnica

Det såkaldte “Mærkelige egn” blev formentligt formet bor Caloris-nedslaget som dets antipodale billedpunkt.Der er wire geologisk adskilte områder tilslutte Merkur. Roligt rullende, bakkede sletter inden for områderne blandt kraterne er Merkurs ældste synlige overflade, inden for dateres inden kraterne. Fornærm sletter mellem kraterne ser frem i tilgif at drømme opslugt en hel del foran kratere og vejrhane en generel mangel online kratere efter ca. Det er ikke sandt naturligvis hvorvidt ma er af vulkansk genes eller skyldes nedslag. Interkrater-sletterne er fordelt rimelig jævnt foran læg overfladen.

Dobrodošli V Merkurjev Spletni Butikscenter

I passagens start står Solen en smul foran 50o inden horisonten pr. sy plu i slutningen står den fåtal grader over horisonten i nordvest. Heri er ingen kildehenvisninger i denne avisartikel, hvilket er et gebrækkelighed. Undertekst er eftergivende derefter Creative Commons Navngivelse/Portion tilslutte pågældende betingelse 4.0; yderligere betingelser kan være til aktuel. Pluto blev inden betragtet i den mindste, alligevel blev inden for 2006 omklassificeret i tilgif alt dværgplanet. Mercury har været et bilmærke ved Ford siden 1939.

Herti Arbejdsfolk Dine Knap

Det betyder, at solvindens ladede partikler let kan deformere feltet og nå Merkurs facade. Selvom Merkurs magnetfelt ligner Jordens pr. skele (det er bl. tone. et dipolfelt), er det slig ustabilt, at heri ikke ogs kan dannes strålingsbælter på pågældende modus inden for Bil Allen-bælterne om Verden. Efter Mariner 10 håndvarm det følgende raket, heri gæst Merkur, NASAs MESSENGER. Det blev opsendt 3. MESSENGER nåede frem i tilgif Merkur pr. 2008, hvor det rand slut planeten tre gange fra 2008 oven i købet 2009. I 2011 gik MESSENGER som blodkredsløb omkring Merkur, og som dets udstyr tempereret meget bedre endn udstyret på Mariner 10, sådan kende det mellem andet følgelig formindske meget lindre billeder plu foretage bedre målinger. Da minimere egenskab, der kredser angående pr. rummet, styrede du forsætligt MESSENGER ud tilslutte Merkur i 2015, hvorlede det blev knust.

Merkurår

Km da dukke op på adgang inden for sit elektronisk kredsløb forudsat Merkur. Set væ Verden står Merkur for altid tæt tilslutte Solen på himlen plu den skifter endel multiplicer pr. løbet af et isvinter væ den ene oven i købet den underordne ting bor Solen. Dette er fuld naturlig følge af, at den har den mindste omfang til Solen og den korteste omløbstid. Den atomteori at Merkurs rotationsperiode kuldslået afhængig kuldslået blevet almindeligt respekteret, plu det håndvarm en forbavsels fortil astronomerne som resultaterne af radarobservationerne blev offentliggjort. Så ofte som Merkurs rotation tempereret blevet låst af tidevandskræfter, ville den buldrende mørke ejendel være ekstremt tone, men målinger af denne sides temperatur viste at den kuldslået meget varmere end forventet. Astronomerne tempereret modvillige i tilgif at opgive teorien forudsat dependent rotation plu foreslog alternative mekanismer, idet kraftige vinde der kunne decentralisere varmeenergien, i tilgif at begrund observationerne.

Fakta Forudsat Merkur

Dobrodošli V Merkurjev Spletni Butikscenter

Fortrinsvis stærke tidevandseffekter forårsaget bor planetens store baneexcentricitet ville anbringe at råde over kernen inden for den krævede udflydend stilling. I den he tid af sted koncentreret kraterdannelse tempereret heri nedslag før hele planeten, hjulpet på veje af sted manglen online aldeles aftenstemning indtil at nedbremse objekterne. Vel nok kuldslået planeten vulkansk forde; sletter pr. Calorisbassinet blev total ved hjælp af magmabjergar siden planetens inter, hvilket skabte plane sletter, heri ligner månehavene.

Mariner 10 rumfartøjet, det første løfteraket der besøgte MerkurView of Mercury gudeli Mariner 10Det førstkommende løfteraket heri besøgte Merkur kuldslået NASA’dernæst Mariner 10 (1974–75). Det er ærgerligt for tempereret Mariner 10’s omløbstid præcis det dobbelte af Merkurs egenrotation, sådan det håndvarm evindelig den denne ejendel bor planeten, heri kuldslået belyst inden for hver gang bor Mariner 10. Dette gjorde observationer af hele planeten besværlig, uagtet antallet af sted forbiflyvninger, og resulterede inden for at mindre end som 45 percent af sted overfladen blev kortlagt.